id: 3871
Title: Оптимізація cкладу модифікованих газових сумішей для упакування продуктів харчування
Authors: Т. С. Красота
Keywords: модифіковані газові суміші, продукти, мікрофлора
Date of publication: 2012-01-31 15:46:55
Last changes: 2012-01-31 15:46:55
Year of publication: 2012
Summary: Вивчено вплив модифікованих газових сумішей для певного виду продукту на механізми реакцій, від перебігу яких виникає псування продукту. Встановлено, що газова суміш інгібує розвиток небажаної мікрофлори, протидіє окисленню жирів, зберігає зовнішній вигляд і звичний смак продукту без використання небезпечних для здоров"я консервантів або заморожування. При правильному підборі газового середовища, пакувального матеріалу та дотримання умов зберігання термін придатності продукту може бути збільшено у 2-5 разів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3871.pdf
Publication type: Статті
Publication: 440 Вінниця
In the collections : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3871.pdf Size : 318271 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|