The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 38647
Title: Кисломолочні продукти у сучасному харчуванні
Authors: Соломон А.М.
Keywords: кисломолочні продукти, біфідобактерії, пробіотики, пребіотики, сим- біотики, оздоровче харчування.
Date of publication: 2025-03-31 10:05:21
Last changes: 2025-03-31 10:05:21
Year of publication: 2024
Summary: В основі сучасних уявлень про харчування закладена концепція оптимального харчу- вання, яка передбачає необхідність і обов’язковість повного забезпечення потреб організму не тільки в енергії, ессенціальних, мікро- і макронутрієнтах, але і в біологічно активних компонентах їжі. Лише таке харчування спроможне запобігти розвиткові хро- нічних захворювань. Тенденцією сучасного ринку харчових продуктів є збільшення асортименту продуктів оздоровчого направлення. Поширення набувають ферментовані кисломолочні продукти з вмістом інгредієнтів (полісахаридів, вітамінів, макро- і мікроелементів, фенольних спо- лук), одним із джерел яких є рослинна сировина.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38647.pdf
Publication type: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Publication: Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. 2024. Вип. 4. С. 291-298. DOI: https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2024.4.29
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38647.pdf Size : 584734 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska