id: 38146
Title: Процеси та апарати біотехнологічних виробництв. Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за галуззю знань 20 «Аграрні науки та продовольство» 208 «Агроін
Authors: Зозуляк І.А., Твердохліб І.М.
Keywords: Процеси, апарати, харчове виробництво, подрібнення, перемішування
Date of publication: 2024-10-03 10:43:15
Last changes: 2024-10-03 10:43:15
Year of publication: 2024
Summary: Зозуляк І.А., Твердохліб І.М. Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни «Процеси та апарати біотехнологічних виробництв» здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за галуззю знань 20 «Аграрні науки та продовольство» 208 «Агроінженерія». Вінниця, 2023. 113 с.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/38146.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38146.pdf Size : 7043937 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|