id: 37740
Title: Характеристика сортів нуту за комплексом господарсько цінних ознак
Authors: Гончар М.В.
Keywords: нут, площа посіву, урожайність, адаптивні сорти, зернобобова культура, продовольство, кон`юнктура, промисловість.
Date of publication: 2024-11-19 08:02:06
Last changes: 2024-11-19 08:02:06
Year of publication: 2024
Summary: Потреба суспільства у збільшенні обсягів виробництва продуктів харчування та нові економічні умови ставлять перед харчовою промисловістю питання пов’язані з комплексною переробкою сировини, вдосконаленням техніки і розробкою прогресивної технології, освоєнні нетрадиційних видів сировини, випуску нових видів харчових продуктів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/37740.pdf
Publication type: Тези доповідей
Publication: Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: матеріали І Міжнародної науково-практичній конференції, 18 травня 2023 р. м. Харків, 2023. С. 176-177. URL: https://biotechuniv.edu.ua/nauka/konferentsiyi/
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 37740.pdf Size : 524494 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|