id: 36660
Title: Антикризовий менеджмент в ресторанному бізнесі
Authors: Шекетера О. М.
Keywords: криза, фактор, метод, аналіз, управління, антикризовий менеджмент, ефективність, підприємство, програма, моніторинг, діагностика
Date of publication: 2024-06-07 12:01:08
Last changes: 2024-06-07 12:01:08
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна дипломна робота присвячена розгляду та дослідженню управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери. У процесі дослідження розглянуто питання теоретико-методичних засад визначення управлінських процесів ресторанної діяльності, особливостей управлінських форм та методів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36660.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36660.pdf Size : 1480903 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|