id: 36477
Title: Проєкт цеху з виробництва кисломолочних напоїв ДП «Старокостянтинівський молочний завод»
Authors: Дільний Іван Віталійович
Keywords: кефір, йогурт, сировина, закваска, ферментація. Кисломолочні напої, технологія, безпека, ризик, контроль
Date of publication: 2024-06-04 16:08:11
Last changes: 2024-06-04 16:08:11
Year of publication: 2024
Summary: Кисломолочні продукти – це різновид продуктів з молока, які отриманні в результаті молочнокислого бродіння. Поряд з високою харчовою цінністю ці продукти мають дієтичні та лікувальні властивості, зумовлені наявністю молочної кислоти, вуглекислого газу, більшим вмістом , порівняно з молоком, вітамінів С та групи В. У кваліфікаційній роботі запропоновано виробництво кисломолочних напоїв: кефіру з імуномодулюючими властивостями 3500 кг/зміну та йогурту питного 6000 кг/зміну резервуарним методом. У проєкті проведено розрахунки маси сировини і готової продукції кисломолочних напоїв відповідно до асортименту на основі рецептури продуктів. Проведено підбір технологічного обладнання. Основною сировиною для виробництва кисломолочних напоїв слугують: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, стабілізатори, закваски. Відповідно до обраної технології виробництва розроблено систему управління якістю та безпечністю виробництва кисломолочних напоїв.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36477.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36477.pdf Size : 929339 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|