id: 36410
Title: Аналіз технологічного процесу виробництва м’яса птиці в умовах ПрАТ «Бершадський птахокомбінат» с. Війтівка Гайсинського району Вінницької області».
Authors: Шелест Богдан
Keywords: Ключові слова: технологія, курчата бройлери, промислове виробництва і переробка.
Date of publication: 2024-05-31 14:46:19
Last changes: 2024-05-31 14:46:19
Year of publication: 2024
Summary: Проведено аналіз технологічного процесу виробництва м’яса птиці в умовах ПрАТ «Бершадський птахокомбінат» с. Війтівка Гайсинського району Вінницької області».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36410.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: Ключові слова: технологія, курчата бройлери, промислове виробництва і переробка.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36410.pdf Size : 1503758 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|