id: 36109
Title: Проєкт цеху з виробництва солодковершкового масла на базі ДП «Ружин-молоко»
Authors: Гнатюк Тарас Петрович
Keywords: масло, молокопродукти, ДП "Ружин-молоко"
Date of publication: 2024-05-22 16:08:57
Last changes: 2024-05-22 16:08:57
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 181 «Харчові технології». Вінниця: ВНАУ, 2024. 81 с. табл. 22. Рис. 12. Бібл. 42 назв. У даній кваліфікаційній дипломній роботі розглядається організація роботи цеху з виробництва солодковершкового масла на базі ДП «Ружин-молоко». Розглянуті техніко-економічні передумови для реалізації проєкту. Проведено огляд літератури з економічних тенденцій та сучасних технологій молочної галузі в Україні. В роботі обґрунтовано асортимент продукції, описано технологічні схеми виробництва основних груп продукції, проведено наступні розрахунки: – маси сировини і готової продукції; – одиниць технологічного обладнання; – виробничих площ; – чисельності працівників виробництва; – будівельні рішення. Описано технології виробництва продукції, систему управління якістю та безпечністю на виробництві, вимоги до якості сировини на готової продукції. Проведено аналіз управління якістю та безпечністю на виробництві та аналіз небезпечних факторів. Викладено блок-схеми виробництва продукції та карту аналізу небезпечних факторів при виробництві продукції.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36109.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: Кваліфікаційна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36109.pdf Size : 3218069 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|