id: 36108
Title: Проєкт цеху з виробництва напівкопчених ковбасних виробів з м’яса птиці на базі філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», м. Ладижин.
Authors: Жученко Сніжана Олегівна
Keywords: напівкопчені ковбаси з м`яса птиці, Філія «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»
Date of publication: 2024-05-22 16:08:56
Last changes: 2024-05-22 16:08:56
Year of publication: 2024
Summary: У даній кваліфікаційній роботі розглядається організація роботи цеху з виробництва напівкопчених ковбасних виробів з м’яса птиці на базі філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», м. Ладижин. Розглянуті техніко-економічні передумови для реалізації проєкту. Проведено огляд літератури з економічних тенденцій та сучасних технологій м’ясної галузі в Україні. В роботі обґрунтовано асортимент продукції, описано технологічні схеми виробництва основних груп продукції, проведено наступні розрахунки: – маси сировини і готової продукції; – одиниць технологічного обладнання; – виробничих площ; чисельності працівників виробництва; витрат ресурсів на виробництво продукції. Описано технології виробництва продукції, систему управління якістю та безпечністю на виробництві, вимоги до якості сировини на готової продукції. Проведено аналіз управління якістю та безпечністю на виробництві та аналіз небезпечних факторів. Викладено блок-схеми виробництва продукції та карту аналізу небезпечних факторів при виробництві продукції.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36108.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: Кваліфікаційна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36108.pdf Size : 2277751 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|