id: 36107
Title: Проєкт цеху з виробництва фруктово-ягідних кондитерських виробів на базі ТОВ «ГОЛУБА СВІТС»
Authors: Левіцка Вероніка Миколаївна
Keywords: фруктово-ягідні кондитерські вироби, ТОВ "ГОЛУБА СВІТС"
Date of publication: 2024-05-22 16:08:55
Last changes: 2024-05-22 16:08:55
Year of publication: 2024
Summary: У даній кваліфікаційній роботі розглядається організація роботи цеху з виробництва фруктово-ягідних кондитерських виробів на базі ТОВ «ГОЛУБА СВІТС». Розглянуті техніко-економічні передумови для реалізації проєкту. Проведено огляд літератури з економічних тенденцій та сучасних технологій кондитерської галузі в Україні. В роботі обґрунтовано асортимент продукції, описано технологічні схеми виробництва основних груп продукції, проведено наступні розрахунки: – маси сировини і готової продукції; – одиниць технологічного обладнання; – виробничих площ; – чисельності працівників виробництва; витрат ресурсів на виробництво продукції. Описано технології виробництва продукції, систему управління якістю та безпечністю на виробництві, вимоги до якості сировини на готової продукції. Проведено аналіз управління якістю та безпечністю на виробництві та аналіз небезпечних факторів. Викладено блок-схеми виробництва продукції та карту аналізу небезпечних факторів при виробництві продукції.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/36107.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
Publication: Кваліфікаційна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 36107.pdf Size : 3761734 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|