id: 35938
Title: Проєкт цеху з виробництва м’якого сиру ФГ "ДНІСТРЯНСЬКІ ЗОРІ"
Authors: Добровольський Сергій Анатолійович
Keywords: м’який сир, бринза, Адигейський, молоко, фермент, згусток, технологія, якість, безпечність
Date of publication: 2024-05-20 08:46:11
Last changes: 2024-05-20 08:46:11
Year of publication: 2024
Summary: Серед сирів особливе місце займають м’які сири. В результаті біохімічних процесів, які відбуваються під час визрівання сирів, в них утворюється велика кількість пептидів і амінокислот за більш короткі терміни в порівнянні з напівтвердими та твердими сирами. В проєкті запропоновано виробництво сиру м’якого Адигейського та сиру м’якого розсільного Бринза за ДСТУ 4395:2005 з масовою часткою жиру 45% та 50% відповідно. В проєкті проведено обґрунтування асортименту та технології продукції. Проведено розрахунки маси сировини та готової продукції за врахування показників якості молочних виробів та технологічних параметрів. Контроль технологічного процесу включає перевірку рецептур, якість напівфабрикатів, витрату основної і додаткової сировини, виконання технологічного режиму.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/35938.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2024
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 35938.pdf Size : 983224 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|