id: 34947
Title: Розробка рецептури і технології морозива функціонального призначення
Authors: Коваль Руслан Вікторович
Keywords: морозиво, айва, підготовка інгредієнтів, рецептура, технологічна схема, функціональний харчовий продукт
Date of publication: 2023-11-30 08:48:48
Last changes: 2023-11-30 08:48:48
Year of publication: 2023
Summary: Метою даної роботи є розробка науково-обґрунтованої технології виробництва морозива з айвою. Об’єкт дослідження – технологія виробництва морозива з використанням айви. Предмет дослідження – морозиво, спосіб підготовки айви. У цій магістерській роботі було проведено дослідження технології виробництва морозива з айвою. Айва - це натуральний продукт харчування, який має багато корисних властивостей для здоров’я людини. Айва може бути додана до морозива у вигляді пюре, сиропу або свіжих шматочків. Айва також може бути ароматизована корицею, лимоном, імбиром або іншими спеціями для створення нових смакових комбінацій. Розроблено технологію виробництва морозива з використанням айви та досліджено його властивості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/34947.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2023
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34947.pdf Size : 1658375 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|