id: 34877
Title: Розробка технології плавлених сирних продуктів з використанням овочевої сировини
Authors: Конський Максим Андрійович
Keywords: сировина, якість, виробництво, плавлені сири, овочева сировина.
Date of publication: 2023-11-28 09:19:09
Last changes: 2023-11-28 09:19:09
Year of publication: 2023
Summary: Значний розвиток молочної промисловості потребує нових вдосконалень та інноваційних технологій, які здатні спростити процес без втрат якісних показників готового продукту, тому розвиток виробництва комбінованих продуктів дозволяє розширити асортимент та збільшити обсяги вироблення продуктів харчування з спрямовано заданими складом та властивостями з урахуванням вимог науки про харчування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/34877.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2023
Publication: Кваліфікаційна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34877.pdf Size : 1735157 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|