id: 34743
Title: Розробка технології варених ковбасних виробів за використання рослинних інгредієнтів
Authors: Мостова Наталія Анатоліївна
Keywords: ковбасні вироби, варені, клітковина, гідратація, технологія, якість.
Date of publication: 2023-11-24 16:14:42
Last changes: 2023-11-24 16:14:42
Year of publication: 2023
Summary: Мета роботи – розробка рецептури та технології варених ковбас за використання рослинної сировини. Об’єкт дослідження рецептури та технології варених ковбас. Теоретично обґрунтовано й експериментально підтверджено рецептуру та технологію виробництва варених ковбасних виробів з комбінованим складом сировини.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/34743.pdf
Publication type: Дипломні роботи 2023
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 34743.pdf Size : 1026960 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|