id: 33611
Title: Проєкт цеху з виробництва плодово-ягідних консервів у ТОВ «Аграна-Фрут Україна
Authors: Морочинська Катерина Андріївна
Keywords: джем, яблука, вишні, проєкт, цех, сировина, технологія, якість, безпека
Date of publication: 2023-06-01 09:36:27
Last changes: 2023-06-01 09:36:27
Year of publication: 2023
Summary: З усіх видів плодоовочевого консервування в Україні найбільш поширене виробництво соків, консервування овочів, виробництво джемів, фруктових желе, компотів та ін. В проєкті запропоновано виробництво яблучного та вишневого джемів, продуктивність лінії 2,5 туб/зм. Виконання продуктового розрахунку здійснено за врахування строків дозрівання сировини і продуктивності лінії. За органолептичними та фізико-хімічними показниками консерви «Джем яблучний» та «Джем вишневий» повинні відповідати вимогам, вказаним в ДСТУ 4900:2007 Джеми. Загальні технічні умови.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33611.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33611.pdf Size : 1264404 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|