id: 33597
Title: Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктів у ТОВ «Азорель»
Authors: Гальченюк Марина Сергіївна
Keywords: йогурт, сметана, наповнювач, закваска, сировина, технологія, якість, безпека
Date of publication: 2023-05-31 10:33:45
Last changes: 2023-05-31 10:33:45
Year of publication: 2023
Summary: Бакалаврська робота виконана на 91 сторінці машинописного тексту, містить 19 таблиць, 3 рисунки, список використаних джерел 20 найменувань. У проєкті запропоновано виробництво йогурту та сметани. Йогурт ̶ кисломолочний, біологічно повноцінний і легкозасвоюваний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин. Йогуртам властива універсальність, вони добре поєднуються з різними добавками, харчовими продуктами, завдяки чому можна розширювати їх асортимент. Сметана − це кисломолочний продукт, що виробляється шляхом сквашування нормалізованих пастеризованих вершків шляхом заквашування з пастеризованих вершків протягом декількох годин при температурі18-20°С чистими культурами молочнокислих стрептококів з наступним дозріванням отриманого згустку. Для розрахунку йогурту використано рецептуру йогурту Фруктово-ягідного, зокрема, молока нормалізованого, знежиреного та сухого незбираного, цукру та фруктово-ягідного наповнювача. На виробництво сметани використовуємо вершки в кількості 307,2 кг жирністю 20,05%. Відповідно до об’ємів переробки молока запропоновано технологічне обладнання лінії фірми Alfa Laval потужністю 1000 г/год.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33597.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33597.pdf Size : 972721 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|