id: 33501
Title: Проєкт цеху з виробництва хлібобулочних виробів в умовах КП «Іллінціхліб»
Authors: Ковальський Андрій Валерійович
Keywords: хліб, батон, борошно, дріжджі, сировина, технологія, якість, безпека
Date of publication: 2023-05-25 08:48:01
Last changes: 2023-05-25 08:48:01
Year of publication: 2023
Summary: Кваліфікаційна робота виконана на 63 сторінках машинописного тексту, містить 9 таблиць, 2 рисунки, список використаних джерел 19 найменувань. Хліб – один з основних продуктів харчування людини. Потреба в ньому становить від 300 до 500 г на добу, залежно від віку людини, характеру праці, національних особливостей та економічних факторів. В роботі проведено розрахунки маси сировини і готової продукції хліба формового житньо-пшеничного та батону молочного. Запропоновано машинно-апаратурну схему, що містить обладнання: для приймання молока, теплової обробки та пакування. Проведено розрахунок одиниць технологічного обладнання та виробничих площ. Розроблено систему управління якістю та безпечністю на виробництві при виробництві питних видів молока.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33501.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33501.pdf Size : 1330034 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|