id: 33440
Title: Розробка конструкції змішувача для в’язких середовищ харчових виробництв
Authors: Мовчан Віталій Васильович
Keywords: аналіз, рідина, змішування, конструкція, суміш
Date of publication: 2023-05-23 11:13:23
Last changes: 2023-05-23 11:13:23
Year of publication: 2023
Summary: У роботі досліджуються проектування технічних засобів для змішування в`язких продуктів у харчовій промисловості. Для досягнення поставленої мети, у роботі було використано різноманітні методи дослідження, такі як теоретичний аналіз, експериментальне моделювання, комп`ютерне моделювання, зокрема метод конечних елементів та інші. Результатом дипломної роботи є розробка ефективної конструкції змішувача для в`язких середовищ, яка відповідає вимогам безпеки та гігієни виробництва харчових продуктів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33440.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33440.pdf Size : 1321240 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|