id: 33184
Title: Проєкт жирового цеху ФОП Кулик Олександр Леонтійович
Authors: Вікторія Міщук
Keywords: діабет, тромбофлебіт, ревматоїдний артрит, псоріаз, доброякісні й злоякісні пухлини, ожиріння
Date of publication: 2023-05-15 10:50:32
Last changes: 2023-05-15 10:50:32
Year of publication: 2023
Summary: Харчові тваринні жири застосовують переважно для кулінарних цілей, приготування жирових сумішей (маргарину, збірного жиру), а також при виробленні консервів, ковбасних та кондитерських виробів. У значних кількостях тваринні жири використовують як вихідну сировину при виробництві високосортного туалетного мила, кремів, жирних кислот, добавок до комбікормів, мастил
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/33184.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 33184.pdf Size : 1403737 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|