id: 32415
Title: Удосконалення технології фруктового термостабільного наповнювача в умовах ТОВ «Аграна-Фрут Україна» м. Вінниця
Authors: Богдана Антонюк
Keywords: термостабільний наповнювач, рецептура, гідроколоїди, пектин
Date of publication: 2022-12-19 08:47:49
Last changes: 2022-12-19 08:47:49
Year of publication: 2022
Summary: Мета роботи – науково-практичне обґрунтування удосконалення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів із використанням стабілізаційних композицій гідроколоїдів рослинного походження: : камедь ксантана, камедь ріжкового дерева, камедь гуара, карагенан. Об’єкт дослідження – рецептура фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів. Предмет дослідження – вологоутримуючі та структуроутворюючі властивості композиційних сумішей гідроколоїдів .
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32415.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32415.pdf Size : 1762068 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|