id: 32379
Title: Використання ультразвукових кавітаційних технологій в харчовій промисловості
Authors: Берник І.М.
Keywords: rавітація, технологічний процес, оброблювальне середовище, опір, алгоритм.
Date of publication: 2022-12-14 08:41:38
Last changes: 2022-12-14 08:41:38
Year of publication: 2022
Summary: Опис протікання кавітаційного процесу має базуватися на представленні системи «кавітатор - оброблювальне середовище» як єдиної системи, яка враховує в спільному русі пружно-інерційні та дисипативні властивості кожної із підсистем. На цій основі розроблено алгоритм та методику розрахунку, що реалізує забезпечення ефективного протікання кавітаційного процесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32379.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: VI Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії», м. Черкаси, 03-04.11.2022 р.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32379.pdf Size : 743598 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|