id: 32297
Title: Удосконалення технології біфідогенних кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності
Authors: Волянської Юлії Ярославівни
Keywords: молоко, кедрова олія, пребіотик «Лаель», лляна олієя, біологічна цінність, якість, виробництво.
Date of publication: 2022-11-28 11:04:01
Last changes: 2022-11-28 11:04:01
Year of publication: 2022
Summary: Здоров`я ‒ пріоритетне завдання сьогодення, що може вирішуватися з урахуванням різних підходів. Одну з провідних ролей у вирішенні цього найголовнішого завдання може виконати харчова комбінаторика. З її допомогою можна проектувати і конструювати харчові продукти, не тільки безпечні для людини, але які захищають її генетичні структури від негативних впливів зовнішнього середовища, тобто продукти функціонального харчування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/32297.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32297.pdf Size : 1705383 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|