|
id: 31953
Title: Промислова екологія харчових підприємств. Методичні вказівки для виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної форми навчання галузі знань 18 Ви
Authors: Алєксєєв Олексій, Врадій Оксана
Keywords:
Date of publication: 2022-10-24 08:40:22
Last changes: 2022-10-24 08:40:22
Year of publication: 2022
Summary: Методичні матеріали призначено для виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії денної форми навчання галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології першого (бакалаврського) освітнього рівня з навчальної диcципліни «Промислова екологія харчових підприємств». Методичні вказівки допоможуть здобувачам вищої освіти засвоїти теоретичний курс і набути практичних навичок. Подано довідковий матеріал, практичні завдання і список рекомендованих інформаційних джерел. Методичні вказівки орієнтовано на активізацію виконавчого етапу навчальної діяльності здобувачів вищої освіти.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/31953.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 31953.pdf Size : 2315209 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|