id: 31638
Title: English for the students of the speciality "Food Technologies". Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) освітнього рівня галузі знань 18 « Виробни
Authors: Волошина О. В.
Keywords: Traditional livestock, arid zone shows, highest land-livestock, elements of microstructure of metals, livestock production
Date of publication: 2022-09-21 09:41:39
Last changes: 2022-09-21 09:41:39
Year of publication: 2022
Summary: Методичні рекомендації з дисципліни «Іноземна мова» для студентів денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) освітнього рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181«Харчові технології» дають можливість перевірити ступінь засвоєння студентами основних граматичних і лексичних навичок, якість засвоєння студентами вивченого матеріалу за певний проміжок часу. Методичні рекомендації формують навички читання, розуміння та перекладу фахових текстів, вивчення студентами термінології та лексичних одиниць в галузі харчових технологій. Рекомендації включають тексти для читання та словники для засвоєння лексичних одиниць.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/31638.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 31638.pdf Size : 905998 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|