The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 31220
Title: Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів. Методичні вказівки для самостійної роботи. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 21 «Ветеринарна медицина», освітньо-професійна програма Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Authors: Бондаренко В.В.
Keywords:
Date of publication: 2022-05-25 10:57:45
Last changes: 2022-05-25 10:57:45
Year of publication: 2022
Summary: Методичні вказівки містять назви тем винесених на самостійне опрацювання студентами з дисципліни «Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів», перелік контрольних питань для самоперевірки, тестові завдання.
Призначено для самостійної роботи здобувачів вищої освіти денної форми навчання.

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/31220.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 31220.pdf Size : 560924 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska