id: 30484
Title: Перспективні напрямки кисломолочних ферментованих продуктів з синбіотичними властивостями.
Authors: Бондар М. М., Соломон А. М., Новгородська Н. В.
Keywords: Ключові слова: кисломолочні продукти, біфідобактерії, пробіотики, пребіотики, лактулоза
Date of publication: 2021-12-24 14:17:06
Last changes: 2021-12-24 14:17:06
Year of publication: 2021
Summary: У даній статті є наукове обґрунтування виробництва кисломолочної ферментованої продукції функціонального призначення, збагаченої біфідобактеріями, біологічно і фізіологічно активними речовинами пребіотиків.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30484.pdf
Publication type: Статті у наукових фахових виданнях України (Copernicus та інші)
Publication: Продовольчі ресурси. 2021. Т. 9 . № 17. С. 33-45.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 30484.pdf Size : 2765395 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|