id: 30398
Title: Удосконалення технології кисломолочних десертів на основі сметани «Еко-Молпродукт» с.Нікрасово Вінницького району
Authors: Махлай Антон Олександрович
Keywords: сметана, технологія, кисломолочні десерти, пробіотики, біфідобактерії.
Date of publication: 2021-12-16 13:56:11
Last changes: 2021-12-16 13:56:11
Year of publication: 2021
Summary: Створення продуктів функціонального харчування є одним із – перспективних напрямків вирішення цієї проблеми, оскільки продукти, що належать до розряду функціонального харчування, сприяють зміцненню здоров`я, процесам перетравлювання в кишківнику, містять велику кількість баластних речовин, нормалізують кишкову мікрофлору, підтримують природну рівновагу в організмі й активують внутрішні захисні сили організму, позитивно впливаючи на його самопочуття.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30398.pdf
Publication type: FFFF
Publication: Магістерська робота
In the collections :
Published by: Підлубний Владислав Федорович
File : 30398.pdf Size : 1607218 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|