id: 30334
Title: Розробка технології виробництва бринзи з різних видів молока в умовах ТОВ "Літинський молочний завод"
Authors: Самойленко Микита Ростиславович
Keywords: бринза, розсільний сир, коров’яче молоко, козине молоко, закваска, рецептура, технологія
Date of publication: 2021-12-13 14:34:40
Last changes: 2021-12-13 14:34:40
Year of publication: 2021
Summary: Використання при виробництві розсільних сирів комбінованої сировини, зокрема коров’ячого і козиного молока та вдосконалення технології їх виготовлення з метою покращення якості, збільшення об’ємів виробництва та здешевлення готової продукції є актуальною проблемою сироробної галузі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30334.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 30334.pdf Size : 1392269 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|