id: 30293
Title: Розробка технології сметани підвищеної біологічної цінності в умовах ТОВ «Люстдорф» м. Іллінці
Authors: Шатський Костянтин Євгенович
Keywords: Milei 80, сметана, біологічна цінність, сироваткові білки, органолептичні властивості.
Date of publication: 2021-12-09 08:45:03
Last changes: 2021-12-09 08:45:03
Year of publication: 2021
Summary: Мета роботи – розробка технології сметани підвищеної біологічної цінності за використання концентрату сироваткових білків. Об’єкт дослідження – технологія виробництва сметани. Предмет дослідження – сметана концентрат протеїнів сироватки Milei 80. Обґрунтовано доцільність підвищення біологічної цінності кисломолочних продуктів шляхом використання концентрату сироваткових білків, зокрема використання добавки Milei 80. Проведено дослідження біологічної цінності білків концентрату протеїнів сироватки. За результатами органолептичних та фізико-хімічних досліджень встановлено раціональний вміст Milei 80 у кількості 0,75% сметани з масовою часткою жиру 10%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30293.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 30293.pdf Size : 1719896 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|