id: 30269
Title: Розробка технологічного проекту виробництва м’яса качок на базі ФГ «Копіївський лан» Іллінецького району
Authors: Коновал Вікторія Вікторівна
Keywords: каченята-бройлери, муларди, м’ясо, технологія, реалізація, ефективність.
Date of publication: 2021-12-07 14:53:14
Last changes: 2021-12-07 14:53:14
Year of publication: 2021
Summary: Основним видом діяльності птахоферми буде вирощування каченят бройлерів кросу мулард з добового до 56-добового віку з живою масою до 3,6 кг та реалізація м’яса в межах Вінницької та ближніх областей.Застосування розробленої технології виробництва м’яса качок є економічно доцільною - чистий прибуток становитиме 1985044 грн грн. і рівень рентабельності складе 32,9 %
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/30269.pdf
Publication type: FFFF
Publication: дипломна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 30269.pdf Size : 2013888 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|