id: 29874
Title: Удосконалення технології виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями в «Еко – Молпродукт» с. Некрасово.
Authors: Т.Р. Шостаківська
Keywords: пребіотики, біфідобактерії, заквашу вальні композиції, біологічна, енергетична цінність, біологічна ефективність.
Date of publication: 2021-11-24 08:16:27
Last changes: 2021-11-24 08:16:27
Year of publication: 2021
Summary: Біфідобактерії та лактобактерії, що використовують в технологіях функціональних молочних продуктів, володіють широким спектром біологічних і біотехнологічних властивостей, які здійснюють оздоровчий вплив на організм споживача і забез¬печують певні органолептичні і технологічні параметри готових продуктів. Правильний вибір культур для виробництва того чи іншого молочного продукту забезпечує отримання продукту з характер¬ними і нормованими показниками якості і прогнозованими функціональними властивостями.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29874.pdf
Publication type: FFFF
Publication: Т.Р. Шостаківська
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 29874.pdf Size : 1379770 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|