id: 29730
Title: Удосконалення якості послуг ресторанного підприємства в умовах євроінтеграційних процесів
Authors: Бялик Олена Олександрівна
Keywords: ресторанний бізнес, фактори, послуга, сервіс, індустрія гостинності, розвиток, процес
Date of publication: 2021-11-18 07:57:14
Last changes: 2021-11-18 07:57:14
Year of publication: 2021
Summary: Обґрунтування напрямів удосконалення якості послуг в закладах ресторанного господарства. Об’єктом дослідження виступив процес надання послуг у ресторані «Лезгінка» у м. Вінниця. Предметом дипломної роботи є сукупність теоретичних та практичних питань удосконалення якості послуг в закладах ресторанного господарства на прикладі ресторану «Лезгінка»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29730.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 29730.pdf Size : 1798517 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|