id: 29608
Title: Удосконалення технології виробництва харчових яєць курей в ТОВ «Птахівничий комплекс «Веремій» Погребищенського району
Authors: Білик І.М.
Keywords: кури-несучки, крос, технологія, рецепти комбікормів, утримання, годівля, меланж, ефективність.
Date of publication: 2021-11-15 08:22:43
Last changes: 2021-11-15 08:22:43
Year of publication: 2021
Summary: Збільшення валового виробництва яєць, при зниженні витрат кормів, призведе до зниження собівартості продукції і прибуток від реалізації яєць у порівнянні із 2020 роком збільшиться на 7398,674 тис. грн. Рівень рентабельності за даних умов становитиме 7,44%, що на 14,42% більше рівня попереднього року.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29608.pdf
Publication type: FFFF
Publication: дипломна робота
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 29608.pdf Size : 1277691 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|