id: 29602
Title: Дослідження процесу сушіння жому перегрітою парою для отримання пектину
Authors: Чубенко Назарій Ярославович
Keywords: жом, пектин, перегріта пара, сушка, сушарні установки, протопектин.
Date of publication: 2021-11-12 15:36:34
Last changes: 2021-11-12 15:36:34
Year of publication: 2021
Summary: Чубенко Назарій Ярославович «Удосконалення процесу сушіння жому перегрітою парою для отримання пектину» - рукопис. Магістерська робота виконана на кафедрі - «Технологічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв», у Вінницькому національному аграрному університеті, Вінниця 2021 р. В магістерській роботі розроблена статистична модель сушки жому перегрітою парою зниженого тиску у віброкиплячому шарі, за допомогою якої визначені раціональні параметри процесу. Для вирішення даних завдань розроблена статистична модель сушки жому перегрітою парою зниженого тиску у віброкиплячому шарі, за допомогою якої визначені раціональні параметри процесу. Розроблений спосіб сушки високовологих дисперсних матеріалів і установка для його здійснення, що дозволяє отримати готовий продукт високої якості при високій інтенсивності проведення процесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29602.pdf
Publication type: FFFF
Publication: 133 «Галузеве машинобудування»
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 29602.pdf Size : 3244659 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|