id: 29565
Title: Основи тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові технології, освітньо-професійна програма – Харчові технології
Authors: Скоромна О.І., Разанова О.П.
Keywords: скотарство, свинарство, птахівництва, вівчарство, бджільництво, конярство, продукція, якість корми
Date of publication: 2021-10-12 14:08:49
Last changes: 2021-10-12 14:08:49
Year of publication: 2021
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Основи тваринництва». В методичних вказівках наводиться зміст практичних занять, описано критерії оцінювання, засоби контролю та технологію реалізації всіх форм самостійної роботи студента. Викладено методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами денної форми навчання, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології. Призначено для аудиторних занять здобувачів вищої освіти денної форми навчання.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/29565.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 29565.pdf Size : 1330264 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|