id: 28296
Title: Екологічні основи виробництва харчових яєць у Вінницькій області
Authors: Царук Л. Л.
Keywords: кури-несучки, харчові яйця, органічне виробництво
Date of publication: 2021-04-24 13:42:20
Last changes: 2021-04-24 13:42:20
Year of publication: 2019
Summary: В доповіді висвітлені питання вимог до органічного виробництва харчових яєць.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28296.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Всеукр наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів "Впровадження передових технологій у виробництво продукції бджільництва" 21-22 берез. 2019. Чернятин, 2019. 11 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 28296.pdf Size : 972399 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|