id: 28177
Title: Підвищення якості м’яса птиці на стадіях виробництва
Authors: Новгородська Н. В.
Keywords: якість, мясо, птиця, виробництво
Date of publication: 2021-04-09 15:53:04
Last changes: 2021-04-09 15:53:04
Year of publication: 2018
Summary: Оптимізація умов вирощування (тривалість відгодівлі, досягнення планованої живої маси, щільність посадки, технологія утримання) – резерви підвищення якості при вирощуванні птиці.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28177.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Міжнар. наук. інтернет-конф. «Інформаційне суспільство: технологічні, економічні та технічні аспекти становлення», 11 груд, 2018. Тернопіль, 2018. 2 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 28177.pdf Size : 377608 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|