id: 28159
Title: Вплив мультиензимної кормової добавки на якість перепелиного мʼяса
Authors: Побережець Ю. М.
Keywords: продуктивність, якість м’яса, гематологічні показники, перепели
Date of publication: 2021-04-09 10:32:07
Last changes: 2021-04-09 10:32:07
Year of publication: 2020
Summary: Метою досліду було визначення впливу мультиензимної композиції «Натузим» на продуктивність, якість м’яса та гематологічні показники перепелів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/28159.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Всеукр. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у тваринництві та харчовій галузі», 26-27 листоп. 2020. Вінниця, 2020. 6 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 28159.pdf Size : 1168320 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|