id: 27472
Title: Розробка технології та рецептури молочного десерту з лікувально-профілактичними властивостями
Authors: Марченко
Keywords: молочні десерти, сухе молоко, відновлення, пюре журавлини, мед бджолиний, рецептура, технологія виробництва
Date of publication: 2020-12-14 08:48:35
Last changes: 2020-12-14 08:48:35
Year of publication: 2020
Summary: Проведено огляд літературних та патентних джерел за темою магістерської роботи. Визначено актуальність збагачення молочного десерту рослинними інгредієнтами та альтернативними джерелами вуглеводів. Проведено дослідження якості готової продукції. Запропоновано рецептурний склад і технологію виробництва десертів молочних з лікувально-профілактичними властивостями. Проведено розрахунки економічної ефективності розробленої технології. Висвітлено питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/27472.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 27472.pdf Size : 2045728 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|