id: 27284
Title: Розробка технології кисломолочного продукту з використанням пропіоновокислих бактерій
Authors: Підлісний Вадим Андрійович
Keywords: молоко, молочнокислі бактерії, культури пропіоновокислих бактерій Propionibakterium shermanii, кисломолочні продукти.
Date of publication: 2020-12-07 17:58:02
Last changes: 2020-12-07 17:58:02
Year of publication: 2020
Summary: Пропіоновокислі бактерії володіють імуностимулюючими та антимутагенними властивостями, вони приживаються в кишківнику людини. Відомо, що позитивна роль пропіоновокислих бактерій як пробіотиків обумовлена утворенням ними пропіонової кислоти, органічних кислот, бактеріоцинів і ферментів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/27284.pdf
Publication type: FFFF
Publication: Підлісний В.А.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 27284.pdf Size : 1776292 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|