|
id: 26622
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до практичних занять студентів денної і заочної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань: 18 «Виробництво і технологія»
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2020-10-15 16:19:13
Last changes: 2020-10-15 16:19:13
Year of publication: 2020
Summary: Методичні вказівки розроблені згідно робочої програми дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів» для студентів денної і заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії з метою допомогти студентам у вивченні дисципліни
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26622.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 26622.pdf Size : 1809584 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|