id: 26199
Title: Наукове обгрунтування технології виробництва круп’яних продуктів із зерна тритикале
Authors: Білоконний Дмитро Олександрович
Keywords: водотеплове оброблення, лущення, , фізичні властивості, технологічні властивості.
Date of publication: 2020-11-03 09:47:29
Last changes: 2020-11-03 09:47:29
Year of publication: 2020
Summary: Одним із перспективних напрямів підвищення ефективності виробництва круп’яних продуктів є використання зерна високої біологічної цінності. Тритикале – перший штучно створений гібрид пшениці та жита, що поєднує їх кращі спадкові якості. Зерно тритикале характеризується високим вмістом білка (10–25 %), що збалансований за амінокислотним складом. Нині відомі гібриди тритикале та пшениці (чотиривидове тритикале), що здатні формувати високі врожаї (до 6,0–9,0 т/га). Вони стійкі до хвороб, шкідників і багатьох несприятливих факторів зовнішнього середовища, а за фізичними та технологічними властивостями наближаються до пшениць.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26199.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 26199.pdf Size : 3301755 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|