id: 26142
Title: Технічні культури. Програма навчальної дисципліни для студентів денної та заочної форми навчання факультету агрономії та лісівництва галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» напрям підготовки 201 «Агрономія» освітнього рівня першого (бакалаврсько
Authors: Мазур В.А., Мордванюк М.О.
Keywords: олійні, аніс, лаванда, бавовник
Date of publication: 2020-10-15 09:11:34
Last changes: 2020-10-15 09:11:34
Year of publication: 2020
Summary: До технічних культур відносяться цукрові буряки, олійні, ефіроолійні, прядивні та наркотичні культури. Такі культури досить трудомісткі, кожна має свою специфіку та вимагає поглиблених знань із біології і технології вирощування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/26142.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 26142.pdf Size : 435430 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|