id: 25287
Title: Позакореневі підживлення як фактор підвищення рівня зернової продуктивності ячменю ярого.
Authors: Тинько В. В.
Keywords: технологія, ярий ячмінь, добрива
Date of publication: 2020-06-22 09:56:34
Last changes: 2020-06-22 09:56:34
Year of publication: 2019
Summary: Ячмінь, як і озима пшениця та інші важливі зернові культури, відіграє провідну роль у вирішенні зернової проблеми України.Ячмінь, як і озима пшениця та інші важливі зернові культури, відіграє провідну роль у вирішенні зернової проблеми України.За посівною площею і врожайністю він займає четверте місце серед зернових культур у світовому землеробстві після пшениці, кукурудзи та рису. Посівна площа ячменю на земній кулі становить майже 75 млн га. В Україні його висівають на площі близько 3 млн гектарів. У структурі посівних площ Лісостепу ярий ячмінь у середньому займає близько 10%, а в окремі роки, коли доводиться пересівати озимі, - 12 і навіть 15%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25287.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Міжнарод. наук.-практ. інтернет конф. молодих вчених та студентів "Проблеми економіки в умовах інтеграційних процесів" 15-16 трав. 2019 р. - Вінниця : ВНАУ, 2019. - 3 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 25287.pdf Size : 477541 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|