id: 25107
Title: Розробка технології виробництва молочного напою з використанням пребіотиків
Authors: Бондар М. М.
Keywords: виробництво, молочні напої, пребіотикі
Date of publication: 2020-06-09 08:35:00
Last changes: 2020-06-09 08:35:00
Year of publication: 2020
Summary: При використанні біфідостимуляторів пребіотиків - фруктози, лактулози і інуліну не тільки збільшується кількість життєздатних клітин біфідобактерій, але і значно змінюється в`язкість отриманих згустків, що сприятливо впливає на органолептичні властивості готового продукту. Таким чином, отриману композицію біфідобактерій зі стимуляторами активності їх зростання і розвитку можна використовувати для створення симбіотиків – комбінації пребіотиків, призначених для виготовлення продуктів спеціального спрямування.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/25107.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Всеукраїн. наук.-практ. конф. «Інновації у розвитку харчових технологій та економіки країни», 4-5 черв. 2020 р. / Могилів-Поділ. технолого-економіч. коледж ВНАУ. - Могилів-Подільський, 2020. - 13 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 25107.pdf Size : 1285468 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|