|
id: 24984
Title: Методичні вказівки та програма виробничої практики для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» другого магістерського ступеня вищої освіти денної та заочної форми навчання
Authors: І. М. Берник; А. М. Соломон; Л. В. Фіалковська; Т. В. Фаріонік; Н. В. Новгородська; С. М. Овсієнко.
Keywords: виробнича практика, магістри
Date of publication: 2020-05-19 11:45:59
Last changes: 2020-05-19 11:45:59
Year of publication: 2020
Summary: Викладено рекомендації щодо виконання досліджень та робіт при проходженні студентами виробничої практики.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/24984.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 24984.pdf Size : 859597 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|