id: 24808
Title: Вміст каротину у сіні з люцерні залежно від технології його заготівлі.
Authors: Журенко Ю. І., Ковальчук О. В.
Keywords: сіно, люцерна, каротин, технології
Date of publication: 2020-05-12 10:45:22
Last changes: 2020-05-12 10:45:22
Year of publication: 2019
Summary: Заготівля високоякісного сіна з люцерни займає важливе місце у створенні кормової бази для тваринництва. Адже саме це сіно характеризується найвищим вмістом протеїну, до складу якого входять практично всі незамінні амінокислоти.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/24808.pdf
Publication type: Тези доповідей
Publication: VII Всеукр. наук.-техн. конф. «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві», 5-28 груд. 2019 р. Глеваха - Київ. - Глеваха - Київ, 2019. - С. 39-41.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 24808.pdf Size : 565838 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|