id: 24735
Title: Використання фізичних полів для обробки харчових технологічних середовищ
Authors: Берник І. М.
Keywords: ультразвук, кавітація, знезараження, екстрагування, водопідготовка, розчинення
Date of publication: 2020-05-04 10:34:01
Last changes: 2020-05-04 10:34:01
Year of publication: 2020
Summary: Ультразвукова обробка унікальна та ефективна, широко використовується для реалізації більшості технологічних процесів харчової промисловості. Аналогічних ефектів не можливо досягти при використанні інших способів та їх поєднань. Необхідні результати можливо отримати при створенні та підтриманні у середовищі, що обробляється, режиму розвиненої кавітації.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/24735.pdf
Publication type: Доповідь конференції
Publication: Всеукраїн. наук.-практ. конф. «Від науки до практики: професійна підготовка фахівця в контексті потреб сучасного ринку праці», 12-13 берез. 2020. - Вінниця : ТПК ВНАУ, 2020. - 8 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 24735.pdf Size : 2015501 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|