id: 2313
Title: Дискретно-импульсный ввод энергии в технологии бродильного и хлебопекарного производства
Authors: А.Н. Ободович
Keywords: дискретно-імпульсний ввод енергії, бродильне і хлібопекарське виробництво, технологія виробництва спирту, крохмальовмісна сировина, бражка, хлібопекарські дріжджі
Date of publication: 2010-12-06 12:46:40
Last changes: 2010-12-06 12:49:37
Year of publication: 2010
Summary: Вивчена можливість застосування дискретно- імпульсного вводу енергії (ДІВЕ) в технології бродильного і хлібопекарського виробництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2313.pdf
Publication type: Статті
Publication:
In the collections : 2008. № 2/ Вібрації в техніці та технологіях/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2313.pdf Size : 300522 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|