id: 22630
Title: Розробка енергоощадної технології виробництва кисломолочних напоїв
Authors: Литвинюк Ірина Ігорівна
Keywords: сквашування, кисломолочні напої, ультразвук, тривалість, закваска, ферментація
Date of publication: 2019-12-11 08:24:39
Last changes: 2019-12-11 08:24:39
Year of publication: 2019
Summary: Досліджено ефект ультразвукового впливу на прискорення процесу сквашування молока в процесі виробництва кисломолочного напою. Факторами, що впливають на технологію сквашування коров`ячого молока, є температура і тривалість сквашування, кількість використовуваних заквасок. Відповідно до досліджень ефективність виробництва кисломолочного напою може бути реалізовано шляхом зменшення тривалості процесу при стандартній кількості закваски, або зменшенням використання закваски при тривалість обробки 6 год за температури 35°С.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22630.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22630.pdf Size : 1868119 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|